Rocker-brytere - det klare valget for en kort oversikt

  26.02.2019

Noen ganger er større egentlig bedre. Når du velger den riktige bryteren for jobben, har rocker-bryterne definitivt en størrelse på siden.

Rocker brytere har en tendens til å ha et større fotavtrykk - noe som kan være et problem hvor rommet er stramt. Men deres størrelse gjør tilpasningen enkel - ikoner kan tydelig vise sin funksjon, og bakgrunnsbelysning kan vise et øyeblikk om de er på eller av.

Det andre alternativet - en mindre bryter - gir mindre muligheter for bakgrunnsbelysning, ikke plass til etiketter på bryteren selv, og mer presis oppmerksomhet når du bytter.

Rocker brytere er lett å se, vanskelig å slå ved et uhell, og lett å betjene, bytter med bare lett trykk fra en finger.

Det perfekte eksempelet er Marquardt's 1656 single pole rocker switch. Kreves en utkobling på 28,0 x 13,0 mm for installasjon, sammenlignet med 12mm hver vei for en enkelt polet bryter, er det en god del større.

Men med en silke matt utskriftsflate og muligheter for belysning, er det en kraftig bryter som lett kan ses og tilpasses. Bildet - som ikke skal skaleres - viser forskjellen i mellomrom for ord eller ikoner mellom rocker og en standard veksle.

Rockers-brytere arbeider litt som en seesaw på en lekeplass - rocking frem og tilbake på et svingpunkt. Trykk på den ene siden for å trykke den, og den andre siden av bryteren heves. De fleste rockere er konstruert for lavt strømkrets, så de er perfekte for bilkontroll.

For å kontrollere tåkelys, dørlåsbrytere, bakskjermdemper og farelys, er rockerbrytere et vanlig valg. Deres størrelse gjør dem enkle å betjene mens man holder øye med veien.

Faktisk kan vippebrytere finnes på nesten alle biler som kommer fra produksjonslinjen nå.

Tiårig erfaring innen bilindustrien gjør Marquardt til en foretrukket leverandør til bilprodusenter over hele verden - fra luksuspassasjersektoren til den militære kjøretøyleverandøren.
Marquardt har stor erfaring innen bildekomponentdesign - utvikler posisjoneringselementer for elektriske konvertible tak, hettelåser og seter.

Selskapet tror ikke på å stå stille. Etter å ha flyttet inn i det indiske markedet i 2008 - leverte brytere til kjøretøyprodusenter, begynte det å nå ut til bilprodusenter av passasjerer om noen år, og til slutt etablere et anlegg i Mumbai for et par år siden.

Som et innovativt selskap fortsetter de å investere i fremtiden for transport - utvikle e-sykler og batteristyringssystemer for det nye markedet for elektriske kjøretøyer. Marquardt holder seg på kurvens hode når det gjelder å holde verden i bevegelse.

For en rekke Marquardt rocker brytere, besøk vår hjemmeside http://nexuscomponents.co.uk/Search/?q=marquardt+rocker


Foto av Pietro De Grandi på Unsplash